Rezervirajte turu - Beskrajan hod

Minimalna donacija za ovu turu je 30 HRK. Rezervacije su moguće do 5 sati prije termina ture. Minimalni broj polaznika za održavanje ture 5 (biti ćete obaviješteni ako taj broj nije dosegnut).

Ture se održavaju na hrvatskom i engleskom jeziku. Ture su u potpunosti bazirane na dobrovoljnim donacijama polaznika. Početna točka ture je Trg kralja Tomislava (kod spomenika) u 18h četvrtkom.

Svi podaci prikupljeni ovim upitnikom bit će korišteni isključivo u svrhu registracije.
Ako želite da Vaše podatke obrišemo iz baze podataka, molimo kontaktirajte nas na: invisiblezagreb@gmail.com.

Čestitamo, upravo ste rezervirali mjesto na turi. Nadamo se da će vam se svidjeti! Slobodno ostavite feedback na našoj Facebook stranici nakon ture.
Nešto je pošlo po krivu prilikom slanja obrasca.

Invisible Zagreb (Nevidljivi Zagreb) je drugačija edukacijska tura koja tematizira problem beskućništva i života u ekstremnom siromaštvu u Hrvatskoj. Turu vode bivši i trenutni beskućnici koji o beskućništvu progovaraju na jednostavan i pristupačan način, prikazujući alternativnu i tamnu stranu poznatih zagrebačkih lokacija. Temelji se na dobrovoljnim donacijama, a svaka donacija usmjerena je prema poboljšanju životnih uvjeta beskućnika. Ovaj je projekt produkt suradnje udruge Brodoto i Humanitarne udruge Fajter.